Tekenwerk

Om uw bouwplannen vorm te geven dienen deze te worden getekend en uitgewerkt. Ontwerp, tekenwerk, omgevingsaanvraag, bestek, bouwbegeleiding en oplevering; alles is separaat of als 1 pakket mogelijk.


Ontwerp: Uw plannen worden door ons in een schetsontwerp verwerkt. Een 3d-tekening met plattegronden. Deze gegevens kunnen tevens dienen als vooroverlegstukken aan de gemeente en welstand.

Bouwtekening: Het schetsontwerp wordt omgezet naar een heuse bouwtekening welke we voorzien van allerlei berekeningen in kunnen dienen als omgevingsaanvraag. Met als resultaat uiteraard een vergunning.

Bestek: Om aannemers nog specifiekere gegevens te verstrekken voor een uitnodiging tot prijsopgave kunnen we een bestek maken. Op deze wijze vergelijkt u geen appels met peren en krijgt u echt vergelijkbare offertes. Tevens kunt u hiermee zelf vooraf het kwaliteitsnivo van het bouwwerk bepalen.

Bouwbegeleiding: Tijdens de uitvoering kunnen wij u adviseren en het financiele aspect monitoren. Ook het controleren van de gevraagde kwaliteit is een belangrijke taak hierbij.

Oplevering: Aan het eind van het bouwproces is het moment aangebroken dat het werk wordt opgeleverd door aannemer aan de opdrachtgever. Een goede opname en verslaglegging is dan belangrijk. 

Uw voordelen:
  • Bovengenoemde zaken kunnen wij zowel in combinatie als los voor u uitvoeren.
  • Wij leveren duidelijke en uitgebreide gegevens welke door gemeenten en aannemers goed worden ontvangen.
  • U staat er niet alleen voor, wij zijn uw adviseur in het gehele (of gedeeltelijke) bouwproces.